AGASALLA BALARES
Agasalla unha experiencia única de aloxamento e gastronomía cos nosos paquetes coidadosamente deseñados que combinan o luxo dunha estadía no noso hotel coa experiencia gastronómica do noso restaurante. Un agasallo para relaxarse, saborear e gozar ao máximo neste recuncho máxico da Costa da Morte
02. BONO "BALARÉS GASTRO"
Un agasallo para gozar da nosa gastronomía, dirixida por Silvia Facal e premiada con 1 Sol Repsol. Unha cociña de mercado con produtos locais.
O bono inclúe 2 menús que configuramos cada día segundo o mercado cun aperitivo, dous entrantes, peixes, carnes e dúas sobremesas en formato degustación.
Desde 150€ (IVE incluído)
* Non desfrutable durante a Semana Santa, xullo e agosto e suxeito a dispoñibilidade no momento da reserva.
03. BONO "CABO DE PINAL ESPESO"
Estamos situados no lugar onde se inspirou o poeta Eduardo Pondal para os seus "Queixumes dos Pinos".
O bono inclúe 2 noites de aloxamento en apartamento dobre, con cama de matrimonio, salón-cociña con cheminea de leña e terraza. Almorzo incluído.
Desde 450€ (IVE incluído)
*Non dsfrutable durante a Semana Santa, xullo e agosto
POLÍTICA DE DEVOLUCIÓN E DEVOLUCIÓN
Os bonos non son reembolsables pero pódense transferir a terceiros informándonos da identidade do beneficiario.
CONDICIÓNS XERAIS
Os bonos teñen reflexada unha data de caducidade NON PRORROGABLE.
Non son desfrutables en temporada alta (Semana Santa, xullo e agosto), agás o bono "BALARES GASTRO".