top of page
WhatsApp Image 2023-10-20 at 14.28.55 (1).jpeg

RESTAURANTE

Dende a terraza do noso restaurante, con vistas ao océano Atlántico, pódese gozar da cociña de Silvia Facal, unha cociña de mercado claramente ligada ao territorio e á paisaxe que nos rodea. Comprometidos coa sustentabilidade e o territorio, empregamos produtos da nosa propia horta e de todo tipo de produtores próximos cos que establecemos unha relación directa, contribuíndo a unha economía circular clave para o desenvolvemento do medio no que nos atopamos. O respecto polas estacións de cada produto e o control absoluto da trazabilidade garanten unha oferta honesta e sostible que varía continuamente segundo o mercado.

Non é necesario estar aloxado para gozar da nosa gastronomía. Os nenos deberán permanecer en todo momento na zona do restaurante, respectando o resto dos que se hospeden no hotel. Prohíbese xogar á pelota, correr e usar patinetes no xardín. Non temos menú infantil pero o menú ten opcións válidas para todas as idades.

Agradecemos que nos informe, no momento de facer a súa reserva, de calquera alerxia ou intolerancia alimentaria para que poidamos planificar a adaptación do menú.

Non é posible acceder con mascotas.

IMG_7066_editado.jpg

A PAISAXE

Entregados á paisaxe onde nos atopamos, dende cada unha das mesas de comedor o panorama é unha postal, co mar e a praia de Balarés sempre no horizonte. A natureza introdúcese nas habitacións e a tranquilidade está garantida.

ESPAZOS

Unha cociña aberta o carón da centenaria lareira dos noso avós, unha mesa única na cociña e unha terraza con vistas o mar que no verán prolóngase ate o xardín. Un aforo moi limitado que garante a exclusividade e tranquilidade da experiencia de comer en Balarés.

IMG_4333.jpeg
Imaxe de WhatsApp 2023-10-20 en 14.28.55 (1).jpeg

CONCEPTO

·Un menú (60€) con pratos de tempada onde escoller diferentes opcións.

·Un menú de mercado (65€) tipo degustación, baseado en produtos locais e locais, que Silvia deseña segundo mercado, estación e inspiración. Consta dun aperitivo, dous entrantes, peixe, carne e dúas sobremesas.

· Menús personalizados para ocasións especiais.

PRODUTO

Todos os produtos que temos son locais e chegan a nós directamente dos seus produtores. Non só obtemos unha calidade inmellorable,  tamén contribuímos a unha economía circular clave para o desenvolvemento do medio rural no que nos atopamos e para a promoción do noso territorio.

_Q3A0313.jpeg
foto_sol.jpg

O noso proxecto quere ser unha canle de promoción de toda a despensa que nos rodea, que ademais da súa inigualable calidade conforma unha economía circular clave para o desenvolvemento sostible do medio rural no que nos atopamos.

En 2024 fomos recoñecidos co noso primeiro SOL da Guía Repsol .

_F1A3583.jpg

TEMPADA BAIXA*

Xantar de venres a domingo
Cea (consultar)

Horario de reservas: 13:30h-15:00h / 20:30h-21:30h.
Fin de servizo: 17:30 / 23:30

*Os días de apertura poden variar en función dos festivos e da ocupación do hotel
Organizamos aperturas en exclusiva para grupos concertados a partir de 8 persoas
_F1A3568.jpg

TEMPADA ALTA

Xantar de martes a domingo
Cea de martes a sábado

Horario de reserva: 13:30-15:00 /20:30-21:30
Fin de servizo: 17:30 / 00:00
bottom of page